nastup-ukrainy-u-kurskii-oblasti-pokazuie-rosii-shcho-ye-lyshe-dva-shliakhy-do-zakinchennia-viiny-podoliak

Наступ України у курській області показує росії, що є лише два шляхи до закінчення війни - Подоляк

 • 27333 переглядiв

Радник ОП заявив, що наступальна операція в Курській області демонструє вразливість РФ. За його словами, є два шляхи закінчення війни: сухопутні операції та далекобійні удари вглиб Росії.

росія впевнена, що її територія, яка використовується для постійних обстрілів України - недоторканна. Проте наступальна операція України у курській області демонструє, що це не так. Про це заявив радник керівника Офісу президента України Михайло Подоляк, передає УНН.

Деталі

За його словами, Курська область, як, утім, і будь-яка інша прикордонна область Росії, – це квінтесенція того типу зумисно підлої війни, якій завжди віддають перевагу росіяни.

Подоляк підкреслив, що росіяни використовують свої території для розташування артилерії, РСЗВ, невеликих авіаційних баз, пускових установок для балістики для масштабних ударів по цивільному населенню іншої країни.

ЗСУ контролюють близько тисячі квадратних кілометрів території рф - Сирський 12.08.24, 18:36

Водночас вона (росія - ред.) впевнена, що її територія неформально недоторканна, ніхто не руйнуватиме логістику та інфраструктуру війни на території рф. Сьогодні Україна показує, що це не так. І що є лише два шляхи до закінчення війни та повернення росії до розуміння, що таке правила війни

- заявив радник керівника Офісу президента України. 

Він пояснює, що перший варіант передбачає руйнування тієї-таки інфраструктури війни сухопутними операціями. За його словами, це саме те, що в силах ЗСУ і що потрібно для обов'язкового захисту населення України у прикордонних областях.

Другий: завдання далекобійних ударів у глибину росії. Масштабних і регулярних. Але для цього потрібно багато ракет та остаточна відмова від неформальних заборон використовувати ці ракети по території рф

- заявив Михайло Подоляк. 

Нагадаємо

Координатор зі стратегічних комунікацій Ради нацбезпеки Білого дому Джон Кірбі заявив, що Путін може припинити війну проти України, якщо його непокоїть ситуація в Курській області.

Популярні

Новини по темі

Україна отримала 4,2 млрд євро від ЄС у межах Ukraine Facility

 • 24402 переглядiв