napad-na-gandzyuk-obrannya-zapobizhnogo-zakhodu-pidozryuvanomu-znovu-perenesli

Напад на Гандзюк: обрання запобіжного заходу підозрюваному знову перенесли

 • 7357 переглядiв

ХЕРСОН-КИЇВ. 6 серпня. УНН. У засідання Херсонського міського суду Херсонської області щодо обрання запобіжного заходу підозрюваному у нападі на активістку Катерину Гандзюк, Миколі Новікову, знову оголосили перерву. Про це повідомив юрист Масі Найєм у Facebook, передає УНН.

"У судовому засіданні по обранню запобіжного заходу підозрюваному у скоєні злочину проти Катерини Гандзюк знову перерва. Захисник потерпілого попросив технічну перерву для ознайомлення із додатковими матеріалами (протокол допиту), які надала сторона обвинувачення (прокурор)", - написав Найєм.

Зазначено, що захисник підозрюваного попросив допитати сестру обвинуваченого, яка може підтвердити, де він був у день нападу на Гандзюк. Крім того, захисник надав характеристику з місця проживання.

"Продовження буде за 20 хвилин", - додав юрист.

Нагадаємо, засідання суду було призначено на 11:00. Однак слухання перенесли на 13:00, тому що не з’явився адвокат підозрюваного.

Як повідомляв УНН, напад на активістку Катерину Гандзюк стався 31 липня: жінку облили невідомою речовиною в Херсоні. 

Її госпіталізували в реанімаційне відділення лікарні. Гандзюк зазнала хімічних опіків понад 30% тіла. Згодом її привезли до Київського опікового центру. Кримінальне провадження за фактом вчинення замаху на Гандзюк розслідуватиме центральний апарат Служби безпеки України.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    В Україні зменшується кількість переселенців

     • 8412 переглядiв

    У Кременчуці чоловік намагався скоїти самогубство

     • 8748 переглядiв

    "Динамівця" Вербича визнали найкращим футболістом туру УПЛ

     • 5266 переглядiв