namagavsya-prodati-posadu-golovi-mikolayivskoyi-oda-cholovika-suditimut-za-shakhraystvo

Намагався “продати” посаду голови Миколаївської ОДА: чоловіка судитимуть за шахрайство

 • 10972 переглядiв

КИЇВ. 13 липня. УНН. Чоловіка, який намагався “продати” посаду голови Миколаївської ОДА, судитимуть за шахрайство. Про це повідомляє УНН з посиланням на пресслужбу Офісу Генпрокурора.

“Спроба “продати” посаду голови Миколаївської ОДА за 3,1 млн доларів - особу судитимуть за шахрайство”, - йдеться у повідомленні.

Повідомляється, що прокурори Офісу Генерального прокурора скерували до суду обвинувальний акт стосовно громадянина за фактом шахрайства та надання обіцянки неправомірної вигоди службовій особі (ч. 2 ст. 15, ч. 4 ст. 190, ч. 4 ст. 27, ч. 4 ст. 369 КК України).

“Досудовим розслідуванням встановлено, що особа намагалась шахрайським шляхом заволодіти 3 млн 100 тис. доларів США грошових коштів громадянина за нібито сприяння у призначенні на посаду голови Миколаївської обласної державної адміністрації, мотивуючи своїми зв’язками у Кабінеті Міністрів України, Офісі Президента України”, - вказано у повідомленні.

Зазначається, що досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювалося слідчими слідчого управління Головного управління Нацполіції у місті Києві.

Нагадаємо, у Києві зловмисники торгували державними посадами за понад 4 млн доларів.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Кулеба про "ультиматум" РФ в Берліні: це була спецоперація

     • 18760 переглядiв

    Дружина Джона Траволти померла від раку

     • 56803 переглядiв

    Бойовики продовжують блокувати рух через КПВВ "Мар’їнка"

     • 12419 переглядiв