ukenru
nakazav-bombarduvati-dramteatr-ta-pologoviy-nazvano-imya-vbivtsi-mariupolya

Наказав бомбардувати драмтеатр та пологовий: названо ім'я "вбивці Маріуполя"

 • 711377 переглядiв

КИЇВ. 28 березня. УНН Сергій Атрощенко надавав накази бомбардувати пологовий будинок, драмтеатр і дитячу лікарню у Маріуполі. Полковнику 42 роки і народився він в Україні, повідомляє УНН з посиланням на InformNapalm.

Деталі

Хактивісти української команди “Кібер Спротив” з перших тижнів встановили, що літаки, які бомбардували Маріуполь злітали з аеродрому Приморсько-Ахтарськ. Це дозволило вирахувати командира військової частини літунів - бомбардувальників. 

Цитата

"За даними міжнародної розвідувальної спільноти InformNapalm, накази про бомбардування  Маріуполю надавав Атрощенко Сергій Валерійович (рос. – Атрощенко Сергей Валерьевич), 05.05.1981 року народження. Народився в м. Овруч, Житомирської області, України. Потім жив у російському м. Липецьк, потім був прописаний у м. Воронеж, Ленінський проспект буд. 96а, кв. 89. Після цього деякий час був прописаний за місцем служби у в/ч 46451 у пгт. Гвардійське в окупованому Криму. Телефон: 79186505185, поштові адреси: serega.368@mail.ru, gn-grisha131@mail.ru.",- повідомляє “Кібер Спротив”.

Адресу найманої квартири в якій Атрощенко живе, активістам вдалось визначити завдяки документам про вакцинацію від COVID-19. Це елітний будинок розташований в 350 метрах від набережної за адресою: Краснодарський край, м. Приморсько-Ахтарськ, вул. Мира, буд.151, кв.2. (координати: 46°02’59.6″N 38°09’56.9″E). До місця служби, аеродрому дислокації 960-го штурмового авіаційного полку близько 5 км.

Активісти вивчили вміст поштових скриньок Атрощенка. Із значного обсягу листувань і чисельного спаму їм вдалося знайти та виокремити різні деталізовані списки пілотів, відомості, службові характеристики офіцерів, довідки, теоретичні та практичні розрахунки, які цікаві для розвідки. Але їх покищо не публікують.

Доповнення

16 березня внаслідок ворожих бомбардувань у драматичному театрі Маріуполя загинули близько 300 людей. Міністр закордонних справ російської федерації сергій лавров заявив, що бомбардування дитячої лікарні та пологового будинку в Маріуполі було свідомим та цілеспрямованим рішенням.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Маріуполі підірвали автівку відповідального за фільтраційні табори - мерія

Українські Національні Новини

Кримінал та НП