nainyzhchi-tsiny-na-ovochi-koly-chekaty-ekspert-rozpoviv-prohnoz

Найнижчі ціни на овочі, коли чекати: експерт розповів прогноз

 • 19896 переглядiв

Експерт передбачає зниження цін на деякі овочі в кінці серпня-вересні. Найбільше здешевлення очікується на картоплю, цибулю, буряк, моркву та яблука.

Для певної категорії овочів, очікується здешевлення вже наприкінці літа.

Про які саме агрокультури йдеться, розповів  експрезидент Асоціації фермерів та землевласників України, Іван Томич, у ефірі Київ24.

Деталі

У кінці серпня-вересні на більшість овочів будуть найнижчі ціни, зазначив Іван Томич,кандидат сільськогосподарських наук, голова Союзу українського селянства в ефірі телеканалу Київ24.

Він також зазначив які саме овочі можуть коштувати у зазначений період дешевше. Серед них: картопля, буряк, яблуко.

Зараз настає найбільш для багатьох, не для всіх овочів, найнижчої цінової політики, - це вересень і кінець серпня. У жовтні, зрозуміло буде більше тенденція до зростання цін, але далеко не для всіх. Що зараз можна очікувати по ціні, що буде дешевше, але не надто. Це безумовно цибуля. А також картопля. Починається масовий збір картоплі та цибулі. Це безумовно буде яблуко. Це буряк. Це морква.

– повідомив агроексперт. 

   Томич.

Нагадаємо

УНН передавав, що у липні 2024 року ціни на продукти харчування в Україні знизилися на 0,8% порівняно з попереднім місяцем. Основними факторами стали зниження цін на яйця та овочі, хоча ціни на деякі інші продукти зросли.

Ігор Тележніков

Економіка

    Популярні

    Новини по темі