naimasshtabnisha-ataka-ukrainy-ziavylys-suputnykovi-foto-z-naslidkamy-udaru-po-rosiiskomu-aerodromu-borysohlibsk

Наймасштабніша атака України: з'явились супутникові фото з наслідками удару по аеродрому "борисоглібськ" у рф

 • 19651 переглядiв

На військовому аеродромі 'Борисоглібськ' у Воронезькій області РФ виявлено зруйновані ангари після нічної атаки українських дронів. Це частина масштабної операції ЗСУ проти чотирьох російських військових аеродромів.

На супутникових знімках діючого військового аеродрому рф воронезькій області чітко видно декілька знищених внаслідок нічної атаки ЗСУ ангарів. Про це заявили в "Радіо Свобода", передає УНН.

Деталі

На супутникових знімках Planet Labs за 14 серпня, які є у розпорядженні "Схем", видно, що дрони уразили північно-західну частину летовища "Борисоглібськ" . Зокрема, зруйновані декілька ангарів. 

За словами авіаексперта Анатолія Храпчинського, там знаходиться технічно-експлуатаційна частина, яка займається ремонтом та обслуговуванням літаків. Загалом на аеродромі "Борисоглібськ" базуються літаки Су-25, Су-30, Су-34 та Су-35 ВПС РФ.

Нагадаємо

В ніч з 13 на 14 серпня далекобійні дрони СБУ та Сил оборони (ПС, ССО, Центру безпілотних систем ЗСУ, ГУР МО та інших родів військ) здійснили найбільшу атаку на російські військові аеродроми за всю війну.

Йдеться про летовище у Воронежі, а також "Курськ", "Саваслейка" та згаданий "Борисоглібськ". Зі слів джерела УНН в СБУ "це була спеціально спланована операція", щоб противник не міг використовувати ці аеродроми для ударів КАБами по лінії фронту та українських містах.

Популярні

Новини по темі