nachalnik-odnogo-z-rayviddiliv-politsiyi-odeschini-pogoriv-na-khabarakh

Начальник одного з райвідділів поліції Одещини "погорів" на хабарах

 • 12686 переглядiв

ОДЕСА-КИЇВ. 19 липня. УНН. На систематичних хабарах співробітники Служби безпеки України викрили начальника одного з районних відділів Головного управління Нацполіції в Одеській області. Про це повідомили у прес-центрі СБУ, передає УНН.

"Полковник поліції протягом року вимагав гроші від приватного підприємця за безперешкодне здійснення оборудок з металобрухтом та непритягнення до кримінальної відповідальності", - йдеться в повідомленні.

Правоохоронці затримали поліцейського на пункті прийому металобрухту під час отримання чергової частини неправомірної вигоди у розмірі 10 тисяч гривень.

"При санкціонованих обшуках за місцем служби зловмисника правоохоронці виявили в сейфі готівку в іноземній та національній валюті в еквіваленті понад 60 тисяч гривень. Відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України. Наразі вирішується питання щодо оголошення затриманому про підозру в скоєнні злочину та обрання міри запобіжного заходу", - зазначили в СБУ.

Триває досудове розслідування для встановлення інших осіб, причетних до протиправної діяльності.

Нагадаємо, правоохоронці викрили на хабарі оперуповноваженого одного з районних підрозділів ГУНП в Одеській області. Старший лейтенант поліції вимагав від місцевого мешканця три тисячі доларів за непритягнення до кримінальної відповідальності за зберігання наркотиків. 

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    За півроку було скоєно 12 замовних убивств

     • 19890 переглядiв

    У Києві на воді з початку року загинуло 37 осіб

     • 19647 переглядiв

    У трьох регіонах працівників вишів затримали за хабарі

     • 16308 переглядiв