ukenru
na-zaporizhzhi-rosiiany-zminyly-kerivnyi-sklad-feikovoi-berdianskoi-yeparkhii-tsentr-natssprotyvu

На Запоріжжі росіяни змінили керівний склад фейкової бердянської єпархії - Центр нацспротиву

 • 22658 переглядiв

На тимчасово окуповані території Запорізької області прибули російські священики з Чувашії для створення агентурної мережі та оновлення керівництва фейкової Бердянської єпархії.

На тимчасово окуповані території Запорізької області прибули російські священники з Чувашії. Про це пише УНН з посиланням на Центр національного спротиву. 

Деталі 

Зазначається, що кремль повністю оновив керівний склад фейкової бердянської єпархії. Попереднього російського ставленика андрія волчкова відправили у заслання у Біробіджан, через те що захоплені росіянами церкви ігнорують місцеві.

Новим ставлеником російських спецслужб на посаді став алєксандр бєлков (за легендою єпископ фєодор), якого направили у Бердянськ з Чувашії. Він прибув разом зі своєю свитою, задача якої налагоджувати агентурну мережу в регіоні 

- розповіли у Спротиві.

Центр національного спротиву закликає мешканців ТОТ бути пильними й не відвідувати зайвий раз захоплені російськими спецслужбами церкви. 

РПЦ "конфіскують" українські церкви на окупованій території Херсонської області29.12.23, 21:30 • [views_0]

Нагадаємо

У Міноборони Британії заявили, що росія активно працює над інтеграцією тимчасово окупованих територій України шляхом створення там російської адміністративної, освітньої, судової та інфраструктурної систем, що свідчить про її плани довгострокової окупації та русифікації цих регіонів.