na-zaporizhzhi-planuiut-vidnovyty-navchannia-dlia-shkoliariv-u-zmishanomu-formati-ova

На Запоріжжі планують відновити навчання для школярів у змішаному форматі - ОВА

 • 24712 переглядiв

На Запоріжжі планують відновити змішане навчання у 24 навчальних закладах на прохання батьків та після консультацій з педагогами і правоохоронними органами, з пріоритетом на забезпечення безпеки школярів.

На Запоріжжі планують відновити змішане навчання у 24 навчальних закладах. Про це заявив голова Запорізької ОВА Іван Федоров у своєму Telegram-каналі, пише УНН.

Деталі 

Голова ОВА наголосив, що рішення прийняте на вимогу батьків школярів та після консультацій з педагогами та правоохоронними органами.

Школярів з перших 24 навчальних закладів повертаємо до навчання з дотриманням усіх безпекових умов і обмежень. (...) виконком Запорізької міської ради прийняв рішення про встановлення змішаного формату навчання в школах обласного центру. Наступний крок - затвердження цього рішення на Раді оборони, засідання якої відбудеться найближчими днями

- заявив Федоров. 

За його словами, перехід на змішаний формат здійснюється виключно за  бажанням батьків. Окрім того, варіант очного навчання матимуть лише ті заклади, які мають обладнані укриття.

Кожна сьома школа в Україні зазнала пошкоджень через російську війну - Міносвіти 24.01.24, 12:35

З педагогами та школярами будуть проведені навчання щодо поведінки під час екстрених ситуацій. Безпека школярів - пріоритет для влади, якісна шкільна освіта важлива для майбутнього всієї України

- заявив голова Запорізької ОВА. 

Нагадаємо

Голова Запорізької ОВА Іван Федоров заявив, що до 1 вересня у Запоріжжі побудують дві підземні школи, щоб забезпечити безпечну освіту для дітей в умовах війни.

Популярні

Завтра в Україні не планують відключати світло

 • 47377 переглядiв

Від Іспанії буде додаткова ППО – Зеленський

 • 73072 переглядiв

Україна та Португалія підписали угоду про безпеку

 • 70389 переглядiв

Новини по темі

Знайомтеся з Mike's Hard Drink - новинкою від AB InBev Efes Ukraine

 • 46630 переглядiв