na-zakarpatti-61-richnyi-cholovik-poranyv-prykordonnyka-nozhem

На Закарпатті 61-річний чоловік поранив прикордонника ножем

 • 10702 переглядiв

На Закарпатті затримано 61-річного чоловіка, який поранив ножем прикордонника під час спроби об'їхати контрольний пост.

Прикордонники на Закарпатті затримали 61-річного чоловіка, який намагався об'їхати контрольний пост, спричинив конфлікт і поранив ножем прикордонника. Про це повідомляє пресслужба Західного регіонального управління Держприкордонслужби України-Західний кордон, пише УНН.

Деталі

Зазначається, що порушник поранив ножем прикордонника Мукачівського загону, який без жодної подряпини повернувся з двох бойових ротацій з Донеччини.

Житель закарпатського села Буштино вирішив, що контрольні пости для всіх, крім нього. Кремезний 61-річний чоловік не виконав вимоги щодо зупинки та намагався втекти від правоохоронців. Коли його авто заблокували, він зачинився в салоні й почав крізь привідчинене вікно сперечатися з прикордонниками, називаючи їхні дії незаконними. Водночас водій намагався створити максимум дискомфорту іншим учасникам дорожнього руху, заблокувавши дорогу. Він сперечався з водіями та пасажирами інших транспортних засобів, викликав поліцію, а коли прибула слідчо-оперативна група, відмовився з нею спілкуватися,

- йдеться у повідомленні.

Після майже 3-годинного перебування на контрольному посту прикордонники, застосувавши фізичну силу та кайданки, все ж затримали кремезного чоловіка, який чинив супротив.

На затриманого прикордонники оформили адмінпротокол за порушення прикордонного режиму та злісну непокору прикордонникам. Також в Нацполіцію направлене повідомлення про виявлення в діях затриманого ознак кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 345 Кримінального кодексу України "Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу".

Нагадаємо

В Одеській області, 14 липня, прикордонники зупинили автомобіль з п’ятьма особами, двоє з них спробували втекти. Один з них напав на прикордонника, який у відповідь застосував зброю, порушник помер.

Популярні

Новини по темі