na-volyni-11-rokiv-za-gratamy-otrymav-pravookhoronets-yakyi-zastrelyv-susida-z-tabelnoi-zbroi

На Волині 11 років за ґратами отримав правоохоронець, який застрелив сусіда з табельної зброї

 • 23254 переглядiв

Засуджений розповів у суді, що не пам'ятає, який здійснив постріл. Правоохоронець попросив вибачення у матері та дружини загиблого та заявив, що готовий понести справедливе покарання.

На Волині до 11 років за ґратами засудили правоохоронця, який застрелив сусіда з табельної зброї. Про це пише УНН з посиланням на ДБР.

Деталі 

Вирок колишньому місцевому правоохоронцю виніс Ковельський міськрайонний суд. 

Обвинувачений розповів у суді, що пострілу не пам’ятає, а отямився вже в кайданках. Підсудний попросив вибачення у матері та дружини загиблого та заявив, що готовий понести справедливе покарання.

Суд визнав фігуранта винним у вбивстві та незаконному придбанні, носінні та зберіганні бойових припасів (ч. 1 ст. 115 КК України, ч. 1 ст. 263 КК України) і засудив до 11 років позбавлення волі. Також він має відшкодувати моральну шкоду у розмірі 1 млн грн родині загиблого

- резюмували в ДБР.

Доповнення

Інцидент трапився ще наприкінці лютого 2023 року. Засуджений запросив до себе на вечерю сусіда, якого знає з дитинства, щоб віддячити за ремонт авто. Застілля з алкоголем затягнулося до пізньої ночі

Слідчі з'ясували, що близько 3 години сусід зібрався йти додому. Поки той взувався у коридорі, правоохоронець взяв у кімнаті табельну зброю і вистрелив чоловікові в груди. Від отриманих поранень потерпілий через місяць помер у лікарні.

Нагадаємо

Взимку на Миколаївщині військовослужбовець застрелив заступника командира роти, а після і сам здійснив самогубство.

15 ножових поранень: у Києві затримали підозрюваного в жорстокому вбивстві військового01.12.23, 17:35

Популярні

Новини по темі

У Сумах повідомили про чутний вибух

 • 23646 переглядiв