na-volini-u-dtp-travmuvalasya-9-richna-shkolyarka

На Волині у ДТП травмувалася 9-річна школярка

 • 8657 переглядiв

КИЇВ. 12 лютого. УНН. На автодорозі Київ-Ковель-Ягодин поблизу села Волошки на Волині напередодні легковик Audi А4 врізався у автомобіль Rover. Внаслідок ДТП травмувалося троє осіб, серед них 9-річна дитина, передає УНН з посиланням на сектор комунікації поліції Волинської області.

За кермом автомобіля Audi А4 перебувала 50-річна жителька Володимир-Волинського району. Жінка, ймовірно, не впоралась із керуванням та допустила зіткнення з автомобілем Rover під керуванням 32-річного жителя Київської області, повідомили у поліції.

Внаслідок автопригоди 9-річна пасажирка Audi А4 отримала тілесні ушкодження, її госпіталізували у відділення травматології районної лікарні. Обидва водії транспортних засобів також травмувалися, однак після огляду лікарів від госпіталізації відмовилися.

Відомості слідчі внесли до ЄРДР за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, ДТП з іноземцями сталася у центрі Ужгорода, внаслідок ДТП троє людей загинули, одна людина потрапила до реанімації.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    На Волині у ДТП травмувалася 9-річна школярка

     • 8657 переглядiв

    У Києві через ГРВІ та грип закрили 119 шкіл - КМДА

     • 11052 переглядiв

    Big f*cking rocket. Огляд подій за 5–11 лютого

     • 14967 переглядiв

    Варшава назвала дату зустрічі Розенка з польським колегою

     • 9925 переглядiв

    Випуск новин станом на 10 годину 12 лютого

     • 5104 переглядiв

    "Ревізорів" з МВФ сьогодні чекають у Києві

     • 16256 переглядiв