na-pokrovskomu-napriamku-tryvaiut-bezperervni-shturmovi-dii

На Покровському напрямку тривають безперервні штурмові дії

 • 47066 переглядiв

На Покровському напрямку російські війська здійснюють постійні атаки з великою кількістю особового складу. Після втрат бронетехніки окупанти бережуть її, але продовжують використовувати багато піхоти.

На Покровському напрямку російські війська здійснюють безперервні штурмові дії з найбільшою кількістю особового складу, підтримуючи атаки артилерією та дронами, повідомила речниця. Після значних втрат бронетехніки, окупанти почали берегти техніку, але продовжують використовувати велику кількість особового складу.

Про це повідомила речниця 47-ї окремої механізованої бригади Анастасія Блищик, в ефірі телемарафону, передає УНН.

На Покровському напрямку ворог зосередив найбільшу кількість особового складу – це безперервні штурмові дії за підтримки артилерії, FPV-дронів та скиди КАБів. Дуже багато тут російських окупантів, які лізуть просто безперервно

- каже Блищик.

За її словами, бронетехніка росіян – рідкісне явище, хоча раніше могло бути до 15 одиниць лише за один день, але після того, як було знищено близько 250 одиниць бронетехніки, росіяни почали берегти техніку, але не особовий склад.

Ворог зараз дії психологічно, практично щоночі вони обстрілюють цивільну інфраструктуру, вбивають цивільне населення та дітей. Саме тому, тут зараз йде евакуація

- додала вона.

Нагадаємо

Президент України заявив, що росіяни змінили пріоритети і зосередили сили на Покровському напрямку. За його словами, окупанти також атакують Костянтинівку, Торецьк і мають плани щодо Слов'янська.

Ірина Колеснік

Війна

Популярні

Новини по темі

Ворог вкотре обстріляв Херсонщину: є постраждалі

 • 37968 переглядiв