na-pivdennobuzkomu-napryamku-vorog-pidtrimuye-visoku-intensivnist-vedennya-rozvidki-bezpilotnikami-genshtab

На Південнобузькому напрямку ворог підтримує високу інтенсивність ведення розвідки безпілотниками, - Генштаб

 • 138287 переглядiв

КИЇВ. 20 липня. УНН. Генштаб у своєму ранковому звіті повідомили, що на Південнобузькому напрямку ворог підтримує високу інтенсивність ведення розвідки безпілотними літальними апаратами, пише УНН.

Деталі

Розпочалася 147 доба російського вторгнення в Україну.

На Південнобузькому напрямку ворог підтримує високу інтенсивність ведення розвідки безпілотними літальними апаратами. В акваторії Чорного моря поза пунктами базування перебувають 3 носії крилатих ракет “Калібр”.

Тривають обопільні обстріли зі ствольної, реактивної артилерії та танків вздовж всієї лінії зіткнення. Ворог завдав ракетно-авіаційних ударів в районі Мурахівки. В підрозділах противника відзначається нестача боєприпасів, продуктів харчування та води.

За наявною інформацією, командування північного флоту російської федерації проводить профілактичні заходи у зв’язку з дуже низьким рівнем військової дисципліни у підрозділах, що залучалися та плануються до залучення у бойових діях на території України. Процвітає пияцтво та непокора наказам командирів.

Нагадаємо

Оперативне командування "Південь" повідомили, що окупанти вночі випустили по Одеській області дві ракети, одну збили сили ППО.

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    "Укрзалізниця" призначила евакуаційний потяг на 20 липня

     • 121570 переглядiв

    Окупанти обстріляли Нікополь

     • 284425 переглядiв