na-naftoprovodi-druzhba-znovu-znayshli-nezakonnu-vrizku

На нафтопроводі "Дружба" знову знайшли незаконну врізку

 • 47291 переглядiв

КИЇВ. 12 грудня. УНН. На магістральному нафтопроводі "Дружба" у Житомирській області виявили зловмисне пошкодження. Ремонтні бригади вже ліквідували врізку. Про це повідомила прес-служба акціонерного товариства "Укртранснафта", передає УНН.

"12 грудня патруль служби безпеки АТ "Укртранснафта" виявив поблизу с. Дідовичі Новоград-Волинського району Житомирської області зловмисне пошкодження (врізку) на 221 км магістрального нафтопроводу "Мозир – Броди". Зловмисники прилаштували до нафтогону відвід з армованого шлангу завдовжки 40 м з регулюючим краном для зливу на кінці", – йдеться в повідомленні.

Наразі проводяться роботи з ліквідації врізки. У зв’язку з ремонтом пошкодження трубопроводу довелося знизити тиск перегону нафти.

Як зазначається, ремонтні бригади вже ліквідували пошкодження нафтопроводу "Дружба".

"Станом на 13:33 год на 223 км нафтогону "Мозир – Броди" зварювальні роботи на місці несанкціонованого під’єднання завершено. Перекачка нафти відбувається у стандартному режимі", – повідомили в АТ.

Нагадаємо, 11 грудня у Мукачівському районі Закарпатської області сталася розгерметизація нафтопроводу "Дружба". На місце події виїхали ремонтні бригади. Зловмисне пошкодження нафтогону ліквідували.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    На нафтопроводі "Дружба" знову знайшли незаконну врізку

     • 47291 переглядiв

    У Німеччині сталась "солодка" аварія

     • 9347 переглядiв

    У Страсбурзі затримали чотирьох родичів стрілка

     • 8678 переглядiв

    Львівські фермери отримали 11 млн грн агродотацій

     • 9451 переглядiв

    Верховний Суд залишив без змін вирок Шуфричу-молодшому

     • 16318 переглядiв