na-luhanshchyni-rosiiany-vdaryly-po-makiivtsi-z-reaktyvnoi-artylerii-na-okupovanykh-terytoriiakh-obmezhyly-vyizd-chynovnykam-ova

На Луганщині росіяни вдарили по Макіївці з реактивної артилерії, на окупованих територіях обмежили виїзд чиновникам - ОВА

 • 16312 переглядiв

Російські війська обстріляли Макіївку з реактивної артилерії. На окупованих територіях Луганщини обмежили виїзд чиновників-колаборантів, а у Старобільську регулярно проводять перевірки населення на ринку.

У Луганській області російські війська обстріляли з реактивної артилерії Макіївку, на окупованих територіях чиновникам обмежили виїзд, у Старобільську окупанти регулярно оточують ринок для перевірки населення, повідомили у Луганській ОВА у вівторок, пише УНН.

Деталі

"Противник тисне і на Куп’янському, і на Лиманському напрямках. Найбільш активними росіяни були поблизу Макіївки, Невського, Площанки та Стельмахівки. У Невському ще залишаються люди, яких щоразу вмовляємо виїхати. Вчора вдалося двох. Село перебуває під постійним вогнем ворожої артилерії. Із неба "полюють" безпілотники окупантів. Як і в Макіївці. По цьому населеному пункту загарбники вдарили ще й з реактивної артилерії", – повідомив начальник Луганської обласної військової адміністрації Артем Лисогор.

На окупованих територіях Луганщини, як повідомляється, "опублікували розпорядження про обмеження права на виїзд чиновників-колаборантів, які володіють інформацією особливої важливості або абсолютно секретними відомостями".

"Дозвіл на виїзд таких осіб надаватиме особисто "глава лнр" пасічник після розгляду заяви бажаючого. Упродовж 35 днів особу, що хоче виїхати, перевірятимуть органи фсб та внутрішньої розвідки рф. У заяві необхідно буде вказати маршрут поїздки, тип транспорту і особисті дані особи, яка прийматиме гостя з "лнр". Двері зачиняються", - вказали в ОВА.

При цьому, за даними ОВА, у Старобільську окупанти у вихідні дні влаштовують рейди на місцевому ринку. "У час, коли там збирається достатньо населення. Перевіряють документи та мобільні пристрої. За необхідності, оточують ринок, перекриваючи усі входи – випускають усіх лише після ретельного огляду", - зазначили в ОВА.

На Луганщині росіяни вдарили з артилерії по деокупованих селах, у Сєвєродонецьку почали "віджимати" дачі - ОВА19.08.24, 09:32

Юлія Шрамко

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    рф обстріляла три села на Чернігівщині: 9 вибухів за добу

     • 16467 переглядiв

    На Вінниччину вночі зайшло 12 ворожих дронів, 10 збили - ОВА

     • 20713 переглядiв