na-kyivshchyni-vykryly-shakhraiv-yaki-pidminyly-tovar-na-poshti-na-sumu-ponad-85-000-hrn

На Київщині викрили шахраїв, які підмінили товар на пошті на суму понад 85 000 грн

 • 12272 переглядiв

Двоє 20-річних жителів Бучанського району підмінили комп'ютерні комплектуючі на пошті. Підозрюваних затримано, їм загрожує до 3 років позбавлення волі за шахрайство.

Підмінили товар на пошті на загальну суму понад 85 000 гривень. Про це повідомляє Поліція Київщини, передає УНН.

Деталі 

Нещодавно оперативники Вишгородщини викрили дует шахраїв, які підмінили цінний товар у одному з відділень поштової компанії. Тепер фігурантам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком до 3 років.

За інформацією правоохоронців, до поштового відділення надійшла посилка з комплектуючими до комп'ютера на загальну суму понад 85 000 гривень. Коли до відділення прийшов чоловік для отримання своїх замовлень, його товариш чекав на вулиці. Замовник вирішив провести попередній огляд посилок. Після перевірки він відмовився від отримання комп'ютерної техніки, але забрав інше відправлення та залишив відділення.

Працівники пошти помітили, що дорогоцінний товар було підмінено на коробку, схожу за габаритами та характеристиками. Це викликало підозру у співробітників пошти, які одразу сповістили правоохоронців.

Слідчі кримінальної поліції оперативно виявили та затримали двох підозрюваних — 20-річних жителів Бучанського району. Їх затримано за підозрою у вчиненні шахрайства за попередньою змовою групою осіб (ч. 2 ст. 190 Кримінального кодексу України).

57 шахтарів опинились під землею через обстріли на Донеччині22.07.24, 11:28

Популярні

Новини по темі

Окупанти 25 разів обстріляли Сумщину: 85 вибухів за день

 • 73382 переглядiв