na-khersonshchyni-vnochi-znyshchyly-shakhed-rosiiany-za-dobu-poranyly-3-ditei

На Херсонщині вночі знищили "шахед", росіяни за добу поранили 3 дітей

 • 19694 переглядiв

Сили ППО знищили 1 'Shahed-131/136' над Херсонщиною. Ворог обстріляв 21 населений пункт, пошкодивши критичну інфраструктуру, житлові будинки та інші об'єкти. 11 людей поранено, серед них 3 дітей.

У Херсонській області вночі знищили один ударний дрон типу Shahed. Ворог за минулу добу обстріляв 21 населений пункт, поціливши в критичну інфраструктуру, житлові будинки та інші об'єкти. 11 людей поранено, серед них 3 дітей. Про це повідомив у понеділок голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін, пише УНН.

Деталі

"Під час нічної дронової атаки Сили протиповітряної оборони над територією нашої області знищили 1 "Shahed-131/136", - написав Прокудін у Telegram.

За його словами, минулої доби під ворожим вогнем та авіаударами опинилися Золота Балка, Приозерне, Комишани, Садове, Тягинка, Одрадокам'янка, Антонівка, Михайлівка, Микільське, Велетенське, Хрещенівка, Широка Балка, Нова Кубань, Львове, Новотягинка, Інженерне, Придніпровське, Берислав, Брускинське, Новоберислав та місто Херсон.

російські військові, як зазначив Прокудін, поцілили в об'єкти критичної інфраструктури, освітній заклад, пункт незламності, дитячий майданчик та магазин; житлові квартали населених пунктів області, зокрема 4 багатоповерхівки та 58 приватних будинків.Також пошкоджено господарчі та складські приміщення, гаражі та приватний транспорт.

"Через російську агресію 11 людей дістали поранення, з них - 3 дитини", - повідомив голова ОВА.

Під час нічної атаки українські сили збили ракету Х-59/Х-69 та 9 дронів "Shahed"29.07.24, 07:53

Популярні

Новини по темі

Дощі з грозами та до 34° тепла: прогноз погоди на сьогодні

 • 20953 переглядiв

На Миколаївщині ворожий дрон пошкодив будинок та мотоцикл

 • 24080 переглядiв