na-kharkivshchyni-viiskova-sytuatsiia-bez-zmin-ta-ye-rozuminnia-shcho-voroh-ne-vidmovyvsia-vid-planiv-syniehubov

На Харківщині військова ситуація без змін, та є розуміння, що ворог не відмовився від планів - Синєгубов

 • 20550 переглядiв

На Харківщині військова ситуація без змін, але ворог не відмовився від планів. Зафіксовано лісові пожежі, обстріли цивільних у Куп'янську та Кругляківці, евакуйовано 58 людей.

У Харківській області у військовій ситуації наразі змін не спостерігається, але є розуміння, що ворог не відмовився від планів. Зафіксовано багато лісових пожеж через дії окупантів, ворожі обстріли цивільних у Куп'янську та Кругляківці, продовжується евакуація. Про це повідомив у середу голова Харківської ОВА Олег Синєгубов, пише УНН.

Загалом змін у військовій ситуації на Харківщині наразі не спостерігаємо. Однак ми повністю розуміємо, що ворог не відмовився від своїх загарбницьких планів

- зазначив Синєгубов у Telegram.

За минулу добу, з його слів, з визначених районів області евакуйовано 58 людей: 39 дорослих та 19 дітей.

Також, з його слів, ворог продовжує тероризувати беззбройних жителів Харківщини. 

"Сьогодні зранку в центральній частині Куп'янська, під час видачі гуманітарної допомоги, внаслідок влучання ворожого дрону постраждав 64-річний чоловік. Він госпіталізований. З огляду на безпекову ситуацію обмежили рух цивільного транспорту по центральній вулиці міста", - вказав Синєгубов.

За його даними, також росіяни обстріляли село Кругляківка Купʼянського району. "Пошкоджені житлові будинки. Постраждав 45-річний чоловік", - вказав голова ОВА.

"Фіксуємо значну кількість лісових пожеж, зокрема у Балаклійському лісництві - ворог навмисно знищує лісові насадження", - повідомив Синєгубов.

Бої на Харківщині: окупанти готуються до проведення наступальних дій в районі Тихого, переміщують особовий склад біля Глибокого14.08.24, 10:14

Популярні

Новини по темі

Зеленський змінив очільника Токмацької МВА

 • 93274 переглядiв