na-fronti-zafiksuvaly-ponad-80-boiovykh-zitknen-naibilshe-atak-na-pokrovskomu-napriamku-henshtab

На фронті зафіксували понад 80 бойових зіткнень, найбільше атак на Покровському напрямку - Генштаб

 • 34829 переглядiв

За добу на фронті зафіксовано 81 бойове зіткнення. Українські захисники відбивають атаки російських загарбників на різних напрямках, зокрема на Харківському, Куп'янському, Лиманському та Краматорському.

Від початку доби, 18 серпня, на фронті зафіксували 81 бойове зіткнення. Російські загарбники продовжують штурмувати позиції українських захисників. Про це заявили у Генеральному штабі ЗСУ, передає УНН.

Деталі

На Харківському напрямку відбулося два боєзіткнення поблизу Вовчанська та Липців, де наразі триває один бій.

На Куп’янському напрямку ворог проводив дев’ять наступальних дій у бік Глушківки, Стельмахівки та Синьківки. На цей час продовжуються п’ять атак.

На Харківському напрямку росіяни намагаються "промацати" українську оборону18.08.24, 11:35

На Лиманському напрямку відбулося 11 бойових зіткнень. Противник штурмував позиції наших захисників неподалік Греківки, Макіївки, Невського, Тернів, Новосадового та Торського. Десять боїв завершено, один - досі триває.

На Сіверському напрямку наші українські захисники зупинили ворожий штурм біля Верхньокам'янського.

На Краматорському напрямку загарбницька армія наступала у бік Григорівки, Калинівки, Часового Яру, Кліщіївки та Предтечиного. Загалом відбулося вісім боєзіткнень, три з яких досі продовжуються.

На Торецькому напрямку окупанти атакували 15 разів біля Залізного, Торецька, Диліївки та Неліпівки. Чотирнадцять штурмів відбито, ще один - триває. Крім цього, загарбники завдали два авіаудари по Дачному та Дружбі.

На Покровському напрямку росіяни здійснили 24 штурмові дії у районах населених пунктів Воздвиженка, Калинове, Зелене Поле, Миролюбівка, Гродівка, Миколаївка, Птиче, Новогродівка, Завітне та Михайлівка. Сили оборони України стримують натиск військ рф та відбили 19 атак, п’ять боєзіткнень досі продовжуються. Втрати противника на цьому напрямку уточнюються.

Генштаб підтвердив атаку по російському комбінату "кавказ" у ростовській області18.08.24, 11:27

На Курахівському напрямку загарбники шість разів безрезультатно атакували поблизу Красногорівки, Костянтинівки та Парасковіївки.

На Гуляйпільському та Оріхівському напрямках окупанти, залучивши авіацію, завдали два авіаудари по районах Долинки та Кам'янського.

На Времівському напрямку противник чотири рази штурмував наші позиції біля Роздольного та Водяного, де наразі триває одне боєзіткнення.

На Придніпровському напрямку у результаті боєзіткнення росіяни зазнали поразки.

На інших напрямках фронту, як зауважили у Генштабі, особливих змін немає.

Нагадаємо

російські окупанти за підтримки бронегрупи з 12 одиниць техніки намагалися прорвати позиції Сил оборони та просунутися у бік Торецька. Українські військові відбили ворожу атаку. Втрат позицій не допущено. 

Маневром у курській області ЗСУ компенсували перевагу рф у силі та техніці - ISW18.08.24, 10:08

Популярні

Новини по темі

У Мирнограді загинув чоловік через ворожий артобстріл

 • 20025 переглядiв