na-fronti-vidbulosia-71-boiove-zitknennia-henshtab--2

На фронті відбулося 71 бойове зіткнення – Генштаб

 • 30925 переглядiв

За минулу добу на лінії зіткнення відбулося 71 бойове зіткнення, під час яких противник завдав 8 ракетних та 93 авіаційних ударів, а також 126 разів обстріляв українські позиції та населені пункти з реактивних систем залпового вогню.

Протягом минулої доби відбулося 71 бойове зіткнення на передовій. Загалом, ворог завдав 8 ракетних та 93 авіаційних удари, здійснив 126 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах. Про це повідомив Генштаб у ранковому зведенні, передає УНН.

Деталі

На Куп’янському напрямку ворог наступальних (штурмових) дій не вів.

На Лиманському напрямку нашими воїнами відбито 9 атак противника в районі населеного пункту Терни Донецької області.

На Бахмутському напрямку нашими воїнами відбито 18 атак в районах населених пунктів Білогорівка Луганської області, Спірне, Івано-Дар’ївка, Богданівка, Іванівське, Кліщіївка, Часів Яр Донецької області.

На Авдіївському напрямку нашими захисниками відбито 10 атак в районах населених пунктів Бердичі, Первомайське Донецької області.

На Новопавлівському напрямку Сили оборони продовжують стримувати ворога в районах населених пунктів Георгіївка, Новомихайлівка, Велика Новосілка, Урожайне Донецької області, де ворог, за підтримки авіації, понад 25 разів намагався прорвати оборону наших військ.

На Оріхівському напрямку окупанти здійснили 4 атаки на позиції наших захисників в районах Старомайорського Донецької області та північно-західніше Вербового Запорізької області.

На Херсонському напрямку ворог не відмовляється від наміру вибити наші підрозділи із плацдармів на лівобережжі Дніпра. Протягом минулої доби 4 рази атакував позиції наших військ.

Авіація Сил оборони завдала 8 ударів по ворогу – Генштаб02.04.24, 07:13

Популярні

Новини по темі

На фронті відбулося 71 бойове зіткнення – Генштаб

 • 30925 переглядiв

Українська ППО вночі збила 9 із 10 "шахедів" – Генштаб

 • 104835 переглядiв

Авіація Сил оборони завдала 8 ударів по ворогу – Генштаб

 • 24331 переглядiв

CNN: США передадуть Ізраїлю винищувачі F-15 на $18 млрд та ракети

 • 28438 переглядiв