na-fronti-vidbulosia-103-boiezitknennia-naihariachishi-boi-tochylysia-na-pokrovskomu-napriamku-henshtab

На фронті відбулося 103 боєзіткнення, найгарячіші бої на Покровському напрямку - Генштаб

 • 21459 переглядiв

На фронті відбулося 103 бойових зіткнення, найактивніші бої - на Покровському напрямку. Країна-терорист завдала 42 авіаудари, використала 515 дронів-камікадзе та здійснила 3400 обстрілів позицій ЗСУ.

На фронті відбулося 103 боєзіткнення. Найбільш активно ворог наступає, як і в попередні дні, на Покровському напрямку. Про це повідомляє Генеральний штаб ЗСУ, передає УНН.

Деталі

російські загарбники завдали по території України 42 авіаудари, скинувши 56 КАБів. Крім цього, залучили для ураження 515 дронів-камікадзе та здійснили 3400 обстрілів по позиціях наших військ і населених пунктах

- Генеральний штаб ЗСУ.

Ситуація на напрямках

На Харківському: загарбники 10 разів безуспішно атакували неподалік Глибокого, Липців, Тихого та Вовчанська, де наразі триває ще одне боєзіткнення.

На Куп’янському: окупанти 6 разів штурмували біля Петропавлівки, Кругляківки, Берестового та Стельмахівки. Чотири атаки - зупинено, дві - продовжуються.

На Лиманському: терористи 7 разів атакували неподалік Невського, Тернів та Макіївки. Всі атаки відбили ЗСУ.

На Сіверському: противник провів 7 безуспішних атак у районах Спірного, Переїзного, Виїмки та Верхньокам’янського.

На Краматорському: агресори 15 разів наступали поблизу Часового Яру, Іванівського та Андріївки. ЗСУ відбили 11 атак, ще 4 - продовжуються у районі Часового Яру.

На Торецькому: росіяни теж 15 разів атакували українські війська біля Залізного, Торецька, Нью-Йорка та Північного. Досі точаться ще 3 боєзіткнення, інші були відбиті.

На Покровському: 24 бої велися біля населених пунктів Воздвиженка, Новоолександрівка, Калинове,  Желанне, Свиридонівка, Яснобродівка та Карлівка. Захисники відбили 19 атак, 5 - ще тривають.

На Курахівському: ворожі сили 8 разів безуспішно атакував поблизу Красногорівки, Георгіївки, Костянтинівки та Парасковіївки.

На Времівському: терористи штурмували у бік Костянтинівки, Водяного і Роздольного. Нині триває бій.

На Оріхівському: противник потерпів поразку у всіх 4 боєзіткненнях у районах Малої Токмачки та Новоданилівки.

На Придніпровському: ЗСУ відбили 2 ворожих штурми.

Генштаб: на фронті відбулося 117 боєзіткнень, найгарячіше на Покровському, Курахівському і Торецькому напрямках30.07.24, 00:00

Популярні

Новини по темі