na-donechchyni-zaharbnyky-vbyly-dvokh-tsyvilnykh-ta-poranyly-shistokh-u-cherhovii-atatsi-rozpochato-rozsliduvannia

На Донеччині загарбники вбили двох цивільних та поранили шістьох у черговій атаці: розпочато розслідування

 • 39751 переглядiв

На Донеччині 23 липня ворожі війська обстріляли м. Лиман та Новогродівську ОТГ, вбивши 2 та поранивши 6 цивільних. Розпочато досудове розслідування.

На Донеччині внаслідок ворожої атаки загинули 2 осіб, а також 6 людей отримали поранення. Про це повідомляє Селидівська міська військова адміністрація, передає УНН.

Деталі

Сьогодні ворожі війська здійснили обстріл міста Лиман. У результаті даної атаки загинули двоє місцевих жителів віком 58 та 66 років. Ще двоє жінок 50 і 74 років та 51-річний чоловік отримали поранення. Попередньо встановлено, що окупанти використали ракетну систему "Іскандер".

О 18:00 того ж дня окупанти завдали удару по Новогродівській ОТГ, використовуючи FPV-дрон для атаки на автошлях. Троє цивільних осіб, віком від 49 до 68 років, зазнали травм. Атака пошкодила близько 15 житлових будинків та автомобіль.

За процесуального керівництва Донецької обласної прокуратури розпочато досудові розслідування у кримінальних провадженнях за фактами порушення законів та звичаїв війни (ч. ч. 1, 2 ст. 438 КК України).

Окупована Донеччина потопає у майже 4 мільйонах тонн відходів - Центр спротиву23.07.24, 15:14

Популярні

Новини по темі