na-dnipropetrovschini-pid-chas-spetsoperatsiyi-zatrimali-bandu-narkodileriv

На Дніпропетровщині під час спецоперації затримали банду наркодилерів

 • 26644 переглядiв

КИЇВ. 6 грудня. УНН. У місті Підгороднє правоохоронці затримали злочинну групу, діяльність якої пов’язана з незаконним обігом наркотиків. На даний час в зупинених автомобілях, на яких пересувались фігуранти, тривають обшуки та вилучається зброя. Про це УНН повідомили у відділі комунікації ГУНП у Дніпропетровській області.

"6 грудня поліцейські Управління карного розшуку спільно з Управлянням стратегічних розслідувань Дніпропетровської області із залученням полку поліції особливого призначення зупинили колону автомобілів, які рухались в бік м. Новомосковська. У 7 автомобілях знаходились близько 25 чоловіків та жінок, які за оперативною інформацією готувались до вчинення злочину на території одного із міст Дніпропетровської області", - йдеться в повідомленні.

На даний момент в зупинених автомобілях тривають обшуки в ході яких вилучено помпові рушниці та карабін. 

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 ККУ (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами). Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до семи років. 

Нагадаємо, у Дніпропетровській області припинено діяльність злочинної групи, яка складалася з семи раніше судимих місцевих мешканців на чолі з 34-річним чоловіком, який на даний час перебуває під слідством за тяжкі злочини. Зловмисники пропонували "клієнтам" на вибір метамфетамін, метадон, опій ацетильований та марихуану.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    На Київщині впав літак: є постраждалі

     • 15104 переглядiв

    ООС: відкриття вогню з боку бойовиків не зафіксовано

     • 12276 переглядiв

    Вибори мера у Кривому Розі: станом на 16:00 явка складає 28%

     • 12552 переглядiв

    Президент відвідав бійців на лінії фронту в зоні ООС

     • 15554 переглядiв