na-chernigivschini-stalosya-masshtabne-dtp-troye-osib-zaginulo

На Чернігівщині зіткнулися легковики, троє осіб загинуло

 • 23142 переглядiв

КИЇВ. 13 грудня. УНН. На Чернігівщині на трасі "Чернігів-Мена" сталося ДТП за участю автомобіля Renault Logan та "ВАЗ-21099", внаслідок чого постраждали шестеро осіб, троє з яких загинули. Про це повідомляє УНН з посиланням на відділ комунікації ГУНП у Чернігівській області.

"Близько дев’ятої ранку 13 грудня до Менського відділу поліції надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду на трасі "Чернігів-Мена". В результаті ДТП постраждали шестеро осіб, троє загинули", - сказано у повідомленні.

На місце події прибула слідчо-оперативна група Менського відділу поліції на чолі з керівництвом, колеги з Головного управління, група швидкого реагування, медики.

Автомобілі зіткнулися біля селища Березна. У результаті ДТП загинули троє чоловіків, двох жінок та ще одного чоловіка госпіталізовано.

Поліція відкрила провадження за частиною 3 статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило загибель кількох осіб) - карається позбавленням волі на строк від п'яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років. Триває досудове розслідування.

Нагадаємо, у Голосіївському районі столиці сталася ДТП за участю маршрутного таксі та вантажівки, внаслідок якої постраждали 11 осіб. 

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    На Чернігівщині зіткнулися легковики, троє осіб загинуло

     • 23142 переглядiв

    У список ЮНЕСКО внесли косівську мальовану кераміку

     • 11935 переглядiв

    У Києві фура зіткнулася з маршруткою: постраждали 11 осіб

     • 17179 переглядiв

    У центрі Києва відкриють новорічну поштову резиденцію

     • 11125 переглядiв

    Суд визнав Ситника винним за статтею “корупція”

     • 34483 переглядiв

    Справа Шеремета: суд відправив Дугарь під домашній арешт

     • 18543 переглядiв