na-cherkashchyni-vykryto-narkouhrupovannia-ponad-40-liudei-zaareshtovano-za-vyrobnytstvo-amfetaminu-ta-vyroshchuvannia-konopel

На Черкащині викрито наркоугруповання: понад 40 людей заарештовано за виробництво амфетаміну та вирощування конопель

 • 33060 переглядiв

У Черкаській області правоохоронці викрили злочинну групу з понад 40 осіб, які займалися виробництвом амфетаміну та вирощуванням конопель, заробляючи до 5 мільйонів гривень щомісяця. Учасникам угруповання повідомлено підозри, їм загрожує до 12 років позбавлення волі.

На Черкащині правоохоронці викрили злочинну організацію, яка виробляла амфетамін, вирощувала коноплі та на продажі цієї продукції незаконно заробляла до 5 мільйонів гривень в місяць. Про це повідомила Нацполіція, пише УНН.

Деталі

Двоє мешканців Черкас організували діяльність злочинного угрупування, яке налічувало понад 40 учасників. Організація займалася вирощуванням конопель, виробництвом амфетаміну і збутом наркотиків.

Коноплі вирощували на декількох ділянках в Канівському районі, а також у квартирах декількох фігурантів. Так званий виробничий амфетамінний цех знаходився в самих Черкасах та дозволяв виготовляти до 10 кг "фену" щомісяця.

Продукцію доставляли до місць фасування, де вже окрема група готувала товар для подальшого збуту і передачі його наркокур’єрам. Збували заборонені речовини методом закладок та "з рук у руки" мешканцям Черкас та регіону.

Наркобізнес приносив його організаторам до 5 мільйонів гривень на місяць.

Наразі 40 учасникам злочинної організації повідомлено підозри та обрано запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою. Їм загрожує до 12-ти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Заробляли щомісяця 300 тис. грн на збуті наркотиків: поліція затримала групу наркоділків у столиці

Ганна Оніщенко

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі