my-ne-dozvolymo-shchob-nas-zaliakala-rosiia-nimechchyna-vidreahuvala-na-sprobu-zamakhu-na-hendyrektora-rheinmetall

"Ми не дозволимо, щоб нас залякала росія": Німеччина відреагувала на спробу замаху на гендиректора Rheinmetall

 • 15045 переглядiв

Німеччина відреагувала на спробу замаху на виконавчого директора виробника зброї Rheinmetall Арміна Паппергера.

Після повідомлення про змову з метою вбивства гендиректора концерну Rheinmetall Арміна Паппергера уряд Німеччини заявив, що не дозволять росії залякати себе і продовжать робити все можливе, щоб запобігти російським загрозам. Про це повідомляє Reuters., пише УНН.

Ми не дозволимо, щоб нас залякала росія, і продовжимо робити все можливе, щоб запобігти російським загрозам у Німеччині,

- заявила міністр внутрішніх справ Німеччини Ненсі Фезер.

Деталі

Компанія Rheinmetall прямо не підтвердила ці повідомлення, але заявила, що "завжди вживаються необхідні заходи" для забезпечення безпеки за результатами регулярних консультацій з органами безпеки.

Зазначається, що після цих повідомлень, німецька оборонна група Hensoldt, яка виробляє радіолокаційну технологію для системи протиповітряної оборони IRIS-T, що використовується в Україні, заявила, що переоцінює заходи безпеки.

Нагадаємо

Напередодні CNN повідомив, що Західні спецслужби викрили російську змову з метою вбивства Арміна Паппергера, генерального директора німецького виробника зброї Rheinmetall, який постачає Україні боєприпаси та військову техніку.

CNN: військові бази США у Європі переведені у стан підвищеної готовності через диверсійну загрозу з боку рф10.07.24, 14:33

Популярні

Новини по темі