ukenru
minoboroni-urayinski-viyskovi-perekhopili-shturmovikiv-pid-kiyevom-i-zupinili-desantnikiv-u-mori

Міноборони: ураїнські військові перехопили штурмовиків під Києвом і зупинили десантників у морі

 • 551409 переглядiв

КИЇВ. 27 лютого. УНН. Авіація повітряних сил протягом доби здійснила перехоплення штурмовиків і транспортних літаків противника в небі над Києвом. Військово-Морські Сили зірвали висадку морського десанта у Чорноморській оперативній зоні. Про це повідомила заступник міністра оборони України Ганна Маляр у Facebook, передає УНН.

Деталі

За словами Маляр, протягом доби Збройні сили України планово нарощували угрупування яке виконує завдання оборони Києва та на північному і північно-східному напрямках.

Цитата

"Авіація повітряних сил протягом доби здійснила перехоплення штурмовиків і транспортних літаків противника в небі над Києвом.

Військово-Морські Сили зірвали висадку морського десанта у Чорноморській оперативній зоні", - повдіомила заступник міністра оборони України.

Додамо

Угрупування ООС протягом доби продовжувало вести активні мобільні пошуково-ударні дії в районі проведення операції об‘єднаних сил. І перейшли до маневренних дій, додала Маляр.

За її словами, по всій країні продовжується виконання планових заходів мобілізаційного розгортання, зокрема формування тероборони та корпусу резерву.

Нагадаємо

24 лютого о 5.00 Збройні Сили Російської Федерації почали обстрілювати військові об'єкти Збройних сил України, а також аеродроми в Борисполі, Озерному, Кульбакіному, Чугуєві, Краматорську, Чорнобаївці.

Водночас агресор розпочав артилерійські обстріли території та населених пунктів України вздовж державного кордону та на кордоні з окупованим Кримом.

На всій території України ввели воєнний стан.

Українські Національні Новини

Суспільство