minoboroni-nimechchini-vid-rosiyi-yde-zagroza-dlya-yevropi

Міноборони Німеччини: від Росії йде загроза для Європи

 • 14115 переглядiв

КИЇВ. 18 квітня. УНН. Міністр оборони ФРН Аннегрет Крамп-Карренбауер заявила, що в Європі з'явилися загрози, які йдуть з Росії. З такою заявою вона виступила в суботу на заході, організованому Фондом Конрада Аденауера, передає УНН із посиланням на DPA.

Цитата

“Покращення озброєнь Росії та її військові операції посеред Європи створили реальні загрози”, — заявила міністерка. Подібні загрози є “конкретними і безпосередніми”, додала вона. За словами Крамп-Карренбауер, “той, хто на це вказує, не налаштований антиросійськи”, а лише говорить про “політичні факти”. Вона також зазначила, що у Росії є ракети, “які можуть досягти Німеччини”.

З аналогічними твердженнями міністр оборони ФРН в останній раз виступала 3 квітня. Тоді вона заявила, що через дії Москви “ростуть виклики” для Європейського регіону.

Також Крамп-Карренбауер знову висловила стурбованість у зв’язку з ситуацією на кордоні Росії і України. За її словами, дії Москви націлені на те, щоб “спровокувати реакцію”.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Наступного тижня представники ЄС приїдуть на Донбас: що обговорять політики

Нагадаємо

Президент Франції Емманюель Макрон заявив, що для Росії треба визначити червоні лінії, через які вона не повинна переступати.

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    Міноборони Німеччини: від Росії йде загроза для Європи

     • 14115 переглядiв

    Байден пообіцяв збільшити квоту на прийом біженців

     • 15220 переглядiв

    На заході Туреччини стався землетрус магнітудою 4,8

     • 13894 переглядiв