ministr-enerhetyky-halushchenko-zustrivsia-na-peredovii-z-biitsiamy-3-oshbr

Міністр енергетики Галущенко зустрівся на передовій з бійцями 3 ОШБр

 • 111426 переглядiв

Міністр енергетики Галущенко зустрівся з бійцями 3-ї окремої штурмової бригади на передовій, щоб обговорити енергетичні питання та підняти бойовий дух.

Міністр енергетики Герман Галущенко зустрівся з бійцями 3-ї окремої штурмової бригади. Про це Герман Галущенко повідомив у Facebook, передає УНН.

Деталі

"Дякую хлопцям за мужність, що тримають фронт! Боротьба за світло починається тут! Зустрічі на передовій дають дуже чітке розуміння — нам треба працювати ще активніше, не зупинятись, діяти. Стоїмо за Україну – боремось разом! Слава Україні!", - написав міністр енергетики.

Інформацію про зустріч також підтвердили у 3-й окремій штурмовій бригаді.

"Зустріч, яка додає сил. Зустрічали у себе на позиціях міністра енергетики Германа Галущенка. Приємно, коли можна відкинути умовності, говорити як є і чути один одного. Сьогодні енергетика є однією з пріоритетних цілей ворога і ми кожен день робимо все задля нашої перемоги. Стоїмо за Україну – боремось разом!", - заявили у пресслужбі.

За словами заступник командира 3-ї ОШБр Максима Жоріна, у бійців було багато питань до міністра.

"Енергетика зараз - одна з пріоритетних цілей ворога, тому і питань було багато. Насправді нечасто можна нормально поспілкуватись з міністром, ще й на позиціях", - написав Жорін.

Галущенко обговорив з головою Veon інвестиції в енергетичний сектор України на суму 1 мільярд доларів США29.06.24, 03:02

Лілія Подоляк

Війна

Популярні

Новини по темі

Посолка Маркарова відреагувала на замах на Трампа

 • 103505 переглядiв

Світові лідери відреагували на інцидент з Трампом

 • 102813 переглядiв