minekonomiki-ta-miga-zapuskayut-operativnu-grupu-dlya-prishvidshennya-protsesu-strakhuvannya-investoriv

Мінекономіки та MIGA запускають оперативну групу для пришвидшення процесу страхування інвестицій в Україну

 • 79732 переглядiв

КИЇВ. 14 листопада. УНН. Міністерство економіки України спільно з багатостороннім агентством гарантій інвестицій MIGA домовились про створення оперативної групи для пришвидшення процесу страхування інвестицій. Про це заявила перша віцепрем’єр-міністерка — міністерка економіки України Юлія Свириденко, пише УНН.

Цитата

"Ми запускаємо оперативну групу с MIGA прискорити процес застосування страхування інвестицій у реальному секторі сектор. З Хіроші Матано, виконавчим віце-президентом MIGA, ми обговорили проект і плани на наступний рік. MIGA працює над залученням додаткових коштів донорів до кінця року",- написала Юлія Свириденко у соціальній мережі Х.

Деталі

Міністерка економіки також зазначила, що MIGA вже у цьому році вже втілили два проекти та застрахували два випадки в реальному секторі та підтримали два у фінансовому секторі.
Зараз агентство веде переговори з чотирма країнами щодо додаткового фінансування.

Окрім цього Свириденко наголосила на тому, що є необхідність розблокувати приватний сектор, , не чекаючи закінчення війни, і одним із інструментів для цього є страхування. Тому Україна буде порушувати питання накопичення додаткових ресурсів для страхування воєнних ризиків на Мультидонорській координаційній платформі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Берлін отримав 30 заявок бізнесу щодо інвестування в українську економіку: Шмигаль каже, іде робота над гарантіями

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    У середу в ЄС представлять 12-й пакет санкцій проти рф - Боррель

     • 127352 переглядiв

    Моравецький подав у відставку. Дуда одразу ж поновив його на посаді

     • 144883 переглядiв

    У Польщі спікером Сенату обрали Малгожату Кідаву-Блоньську

     • 160980 переглядiв