miasomarket-zdobuv-sriblo-u-nominatsii-mahazyn-bilia-domumini-market-roku-v-fmcg-na-rau-awards-2023

"М‘ясомаркет" здобув срібло у номінації "Магазин біля дому/міні-маркет року в FMCG" на RAU Awards-2023

 • 22100 переглядiв

У категорії "Магазин біля дому / міні-маркет року в FMCG" було 19 номінантів, і мережа, яку МХП розвиває разом з партнерами, увійшла у ТОП-3 призерів.

Мережа магазинів "М‘ясомаркет" здобула срібло у номінації "Магазин біля дому/міні-маркет року в FMCG" на RAU Awards-2023, передає УНН із посиланням на пресслужбу МХП.

Деталі

RAU Awards - це щорічна церемонія нагородження кращих компаній сфери роздрібної торгівлі та торговельної нерухомості України. Переможців визначають голосуванням експертів та учасників ринку.

У цій категорії "Магазин біля дому / міні-маркет року в FMCG" було 19 номінантів, і мережа, яку МХП розвиває разом з партнерами, увійшла у ТОП-3 призерів.

Срібло RAU Awards є ще одним підтвердженням, що "М’ясомаркет" – вагомий гравець ринку ритейлу, місце смачної їжі та якісного обслуговування. Кожен гість може знайти у магазині все, що потрібно: від свіжого м’яса до готових страв. І, звісно ж, смачну та якісну продукцію брендів МХП.

Мережа "Мясомаркет" налічує понад 240 магазинів і представлена у 20 областях України.

"Продовжуємо розвивати наші мережі, щоб зробити смачну та якісну їжу максимально доступною для українців", - підкреслили у компанії.

Нагадаємо, "М’ясомаркет" і Döner Маркет увійшли до списку популярних франшиз від Forbes Україна

Довідка

МХП — міжнародна компанія у сфері харчових та агротехнологій, виробник якісних і смачних продуктів харчування, що покращують життя споживачів. Розвиває понад 15 продуктових брендів, зокрема "Наша Ряба", "Апетитна", "Легко!", "Бащинський", Skott Smeat, LaStrava, РябChick та інші. Спільно з партнерами компанія відкрила по всій Україні 1500 торгових точок різного спрямування. Це мережа магазинів "Мʼясомаркет", заклади смачного безпечного фастфуду Döner Маркет, магазини "Їжа Свіжа", "Наша Ряба".

Лілія Подоляк

Новини Бізнесу

    Популярні

    Новини по темі