meta-dozvolyt-storonnim-dodatkam-dzvonyty-v-whatsapp-i-messenger-z-2027-roku

Meta дозволить стороннім додаткам дзвонити в WhatsApp і Messenger з 2027 року

 • 14058 переглядiв

Meta планує інтеграцію сторонніх додатків у WhatsApp і Messenger. З 2027 року користувачі зможуть здійснювати голосові та відеодзвінки через сторонні додатки, а також обмінюватися повідомленнями з розширеними функціями.

Meta оголосила, що з 2027 року сторонні додатки зможуть здійснювати голосові та відеодзвінки користувачам WhatsApp і Messenger. Про це повідомляє Meta, передає УНН.

Деталі

Згідно з оновленням, WhatsApp і Messenger отримають сповіщення про нові сумісні сторонні додатки, а також можливість створювати окремі папки для повідомлень від сторонніх додатків або об’єднувати їх у загальну папку "Вхідні".

До 2025 року Meta планує запустити групові чати зі сторонніми додатками, а у 2027 році додасть функцію здійснення дзвінків. Також у майбутньому компанія обіцяє розширити можливості обміну повідомленнями, зокрема реакції, індикатори введення тексту та сповіщення про прочитання для сторонніх чатів.

Meta зазначає, що співпрацюватиме з сторонніми службами для забезпечення безпеки та якості нових функцій, хоча неясно, чи підтримуватимуть їх інші популярні месенджери, такі як Viber і Telegram.

Польський мільярдер планує подати до суду на Meta через фейкову рекламу13.08.24, 07:04

Юлія Котвицька

Технології

    Популярні

    Новини по темі

    Супутниковий інтернет Starlink тепер працює у Зімбабве

     • 13294 переглядiв