mask-rf-zakhopyt-bilshe-terytorii-v-ukraini-do-dnipra-yakshcho-viina-tryvatyme-odesa-tezh-vpade

Маск: рф захопить більше території в Україні до Дніпра. Якщо війна триватиме - Одеса теж впаде

 • 105441 переглядiв

Ілон Маск вважає, що рф захопить більше території в Україні, поки не дійде до Дніпра, а Одеса може впасти, якщо війна триватиме досить довго, тому він рекомендує вирішити конфлікт шляхом переговорів.

російсько-українська війна є "трагічною втратою життя для України", тому варто вирішувати конфлікт шляхом переговорів. Про це повідомляє засновник компаній "SpaceX" Ілон Маск у X, передає УНН.

Деталі

Американський мільярдер Ілон Маск на своїй сторінці у X написав, що атакувати більшу армію з глибокою обороною, мінними полями та сильнішою артилерією, коли в України не вистачало бронетехніки чи переваги в повітрі, було "трагічною втратою життя" для країни.

Проте Маск переконаний, що у рф немає можливості захопити всю Україну, але вона отримає більше території, ніж має сьогодні. Відтак, чим довше триває війна, тим більше територій здобує рф, поки не дійде до Дніпра. Маск додав, що при тривалому конфлікті Одеса також може впасти.

У росії немає шансів захопити всю Україну, оскільки місцевий опір на заході буде надзвичайним, але росія, безумовно, отримає більше землі, ніж вона має сьогодні. Чим довше триватиме війна, тим більше території захопить росія, поки не дійде до Дніпра, який важко подолати. Однак, якщо війна триватиме досить довго, Одеса теж впаде

- заявив Ілон Маск.

Щодо виходу до Чорного моря, він зазначив, що це залишається відкритим питанням.

Я рекомендую врегулювати це питання шляхом переговорів до того, як це станеться

- сказав Ілон Маск.

Ілон Маск заперечив продаж Starlink росії12.02.24, 05:30

Популярні

Новини по темі

Ворог запустив ракети в бік Києва

 • 109308 переглядiв