marina-poroshenko-sklala-povnovazhennya-golovi-ukrayinskogo-kulturnogo-fondu

Марина Порошенко склала повноваження голови Українського культурного фонду

 • 14862 переглядiв

КИЇВ. 16 грудня. УНН. Голова Українського Культурного Фонду Марина Порошенко написала заяву про дострокове припинення повноважень у Фонді, після пропозиції дострокового припинення її повноважень від Міністра культури, молоді і спорту Володимира Бородянського. Про це вона повідомила у своєму відеозверненні, передає УНН.

"Кілька днів тому від Міністра культури молоді і спорту України на Наглядову раду Українського Культурного Фонду надійшла пропозиція достроково припинити мої повноваження як Голови Наглядової ради. Прийняла рішення добровільно скласти повноваження голови Фонду і сьогодні особисто повідомила про це наглядову раду. Я вдячна нашій команді за два роки плідної роботи і не хочу, щоб хтось іще постраждав через мене. Головне – Фонд відбувся, набрав обертів і приносить користь українській культурі", - сказала Марина Порошенко.

Вона додала, що боротися за посаду не буде, однак має намір і далі займатися благодійною діяльністю, інклюзивною освітою та культурними і мистецькими проектами.

Також Марина Порошенко зазначила, що за час роботи Фонду культурно-мистецька спільнота відчула вагому підтримку та повірила в те, що державна інституція може бути відкритою та повернутою обличчям до людей.

Нагадаємо, фінансування Українського культурного фонду на 2020 рік збільшено вдвічі.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Завтра Рада планує розглянути зміни до закону про НКРЕКП

     • 10216 переглядiв

    У Харкові автівка на смерть збила двох пішоходів

     • 10773 переглядiв

    Нацбанк вводить в обіг нову пам’ятну монету

     • 15058 переглядiв

    З’явилася програма відкриття головної новорічної ялинки

     • 18053 переглядiв

    "Шахтар" дізнався суперника по плей-офф Ліги Європи

     • 14022 переглядiв