mamkyni-ahenty-yak-pratsivnyky-arma-na-mashynakh-z-nomeramy-prykryttia-rozshukuvaly-huliver

"Мамкині агенти": як працівники АРМА на машинах з номерами прикриття розшукували "Гулівер"

 • 62909 переглядiв

Працівники АРМА прибули на огляд ТРЦ "Гулівер" на авто з неіснуючими номерами. АРМА не має законних підстав використовувати номери прикриття, оскільки не є суб'єктом оперативно-розшукової діяльності.

Співробітники Агентства з розшуку і менеджменту активів (АРМА) прибули на огляд активів столичного ТРЦ "Гулівер" на автомобілі з неіснуючими номерними знаками, ймовірно це були номери прикриття, пише УНН.

Як повідомили у відповідь на запит УНН у БФК "Гулівер", частина осіб, які прибули 31 липня оглядати активи комплексу, приїхали на автомобілі BMW X5 сірого кольору з номерним знаком КА1614РТ.

УНН перевірив вказані номери і виявилося, що такий номерний знак відсутній у реєстрах МВС, що вказує на те, що армівці використовували номера прикриття. 

Однак, згідно з законодавством України, АРМА не є суб’єктом оперативно-розшукової діяльності, а відтак не має законних підстав для використання номерів прикриття.

Тож виходить, що Олена Дума, яка називає себе "мамою АРМА", настільки увійшла в роль очільниці агентства з РОЗШУКУ активів, що відправила своїх агентів розшукувати "Гулівер" на авто з номерами прикриття?

Агентство УНН звернулося до АРМА та правоохоронних органів з проханням пояснити, на яких підставах співробітники агентства використовують автомобільні номери прикриття.

Нагадаємо

Очільниця АРМА Олена Дума повідомляла про те, що співробітники агентства ретельно оглядали БФК "Гулівер". Однак, на відео, яке вона опублікувала у себе в тг-каналі видно, як група чоловіків прогулюються з одного офісу в інший і милуються краєвидом з вікна столичного комплексу.

Популярні

Новини по темі

Курс валют на 13 серпня: долар та євро відновили ріст

 • 23490 переглядiв

Маск запропонував допомогти Трампу в разі переобрання

 • 15726 переглядiв