lennoks-lyuyis-zgadav-biy-z-klichkom-ya-peremig-khocha-perebuvav-u-moyiy-naygirshiy-sportivniy-formi

Леннокс Льюїс згадав бій з Кличком: Я переміг, хоча перебував у моїй найгіршій спортивній формі

 • 75860 переглядiв

КИЇВ. 10 березня. УНН. Британський боксер Леннокс Льюїс згадав бій із нинішнім мером Києва, боксером Віталієм Кличком під час розмови із ведучим надзвичайного популярного у США подкасту Джо Роґаном. Про це повідомляє УНН із посиланням на Голос Америки.

"Перебуваючи у найгіршій для себе формі, я побив його, хоча він перебував у своїй найкращій формі", - заявив Леннокс Льюїс.

Поєдинок між Віталієм Кличком та Ленноксом Льюїсом відбувся у червні 2003-го року. Український боксер домінував у першій частині поєдинку і стряс супротивника. У другій половині бою Льюїс зміг підлаштуватись під суперника і завдав йому потужних ударів. Над оком у Кличка було важке розсічення. Бій було зупинено, а перемогу віддано Льюїсу технічним нокаутом, попри протести українця. На момент зупинки бою, Кличко був попереду за очками.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Віталій Кличко розповів про бажання помститися Джошуа за поразку брата

Після бою Льюїс заявив, що зацікавлений у повторному поєдинку, але зрештою завершив кар'єру. Поєдинок 2003-го року називають одним із найцікавіших в історії боксу, а його результат досі викликає суперечки. Минулого року американські ЗМІ повідомляли, що Кличко та Льюїс мали провести показовий поєдинок у Києві, але цього не відбулося.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Віталія Кличко було госпіталізовано в Австрії

Під час подкасту Льюїс також заявив, що не прагнув перемогли за очками і добивався нокауту у поєдинку з українцем, і нагадав, що погодився на бій із Кличком за 17 днів до власне поєдинку.

"Люди не розуміють, що моєю метою не було перемогти його за очками за результатами 12 раундів. Я бився з метою нокаутувати його", - заявив боксер, - "Вперше для себе я йшов уперед у поєдинку. Він був більший за мене, але я наступав".

Водночас британець сказав, що Кличко "був надзвичайно сильний у перших раундах".

Як повідомляв УНН, американський наставник Алі Башир виявив намір повернутися до обов'язків головного тренера Володимира Кличка.

Українські Національні Новини

Спорт

    Популярні

    Новини по темі

    Берегова охорона США врятувала 46 рибалок з крижини

     • 9064 переглядiв

    Стали відомими фіналісти Кубку України з баскетболу

     • 7690 переглядiв

    Через зсуви та повені в Індонезії загинули 4 людини

     • 8412 переглядiв