legenda-amerikanskogo-futbolu-pomer-vid-koronavirusu

Легенда американського футболу помер від коронавірусу

 • 16299 переглядiв

КИЇВ. 5 квітня. УНН. У 73-річному віці від ускладнень від коронавірусу помер колишній представник американського футболу Том Демпсі, інформує УНН з посиланням на сайт на клубу НФЛ "Нью-Орлеан Сейнтс" та "USA Today".

Демпсі страждав від хвороби Альцгеймера і недоумства. У кінці березня американець захворів на коронавірус в будинку для літніх людей Нового Орлеана, де він жив останні місяці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нападника збірної Сербії заарештували через порушення карантину

"Наші думки і молитви поширюються на всю родину Демпсі в зв'язку зі смертю їх дорогого Тома. Сім'я "Нью-Орлеан" глибоко засмучена і розбита горем в це важкий час. Життя Тома безпосередньо говорило про силу людського духу і свідчило про його рішучість не допустити, щоб невдачі заважали слідувати його мріям і прагненням. Він був прикладом боротьби і стійкості в останні роки, коли відважно боровся з хворобами, але ніколи не вагався і зберігав своє фірмове почуття гумору", - сказала власниця клубу Гейл Бенсон.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Футболіст Зозуля зробив пожертву іспанській клініці

Відзначимо, що Демпсі встановив один з вагоміших рекордів в НФЛ після удару на 63 ярди 8 листопада 1970 року, який був побитий тільки в 2013 році.

Українські Національні Новини

Спорт

    Популярні

    Новини по темі

    Легенда американського футболу помер від коронавірусу

     • 16299 переглядiв

    У Білорусі від COVID-19 померло вже вісім осіб

     • 17931 переглядiв

    У Німеччині спадають темпи зараження коронавірусом

     • 20740 переглядiв

    У Києві пожежа трав'яного настилу перекинулась на склад

     • 23828 переглядiв