ukenru
lavrov-u-myunkheni-rozpoviv-pro-neo-natsistsku-simvoliku-batalyonu-azov

Лавров у Мюнхені розповів про "нео-нацистську" символіку батальйону "Азов"

 • 15448 переглядiв

КИЇВ. 17 лютого. УНН. Міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров під час виступу на конференції з питань безпеки у Мюнхені розповів, що вважає, що символи нео-нацистів активно використовуються в Україні, передає УНН.

"Посібники нацистських злочинців, засуджених під час Нюрнбергського процесу, продовжують бути в пошані у деяких країнах, включаючи країни ЄС.

Нас тривожить, у деяких країнах на півночі ЄС, ця підтримка неонацистів, ми також знаємо, що символи нео-нацистів активно використовуються в Україні, символи батальйону Азов - вони співпадають з символікою СС. І коли я говорю про символи, емблеми, марші - це є дуже символічним.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Польщі криміналізували будь-які згадки про польські злочини в часи Голокосту

Та, дехто в Європі має пам’ятати до чого це колись призвело. Це справа поведінки - знищити все нерадикальне, українізувати всі сфери життя, вони хочуть забрати у нацменшин право навчатися на власній мові, заборонити неугодні ЗМІ, які висвітлюють російські погляди.

Це все сліди радикальних націоналістів з відсилками до нео-нацистів, і, я думаю, всі присутні тут слідкують за ситуацією в Європі про яку я говорю," - заявив російський міністр.

Нагадаємо, Лавров заявив, що за останнє десятиліття ЄС не зміг знайти “золоту середину” у відносинах з РФ.

Українські Національні Новини

Політика