korabelna-avariia-na-sytsylii-poshuky-6-znyklykh-vidnovleno-pislia-podolannia-zavaliv

Корабельна аварія на Сицилії: пошуки 6 зниклих відновлено після подолання завалів

 • 9719 переглядiв

Рятувальники продовжують пошуки 6 осіб, включно з британським магнатом Майком Лінчем, після аварії яхти "Bayesian" біля берегів Сицилії. Раніше було витягнуто тіло одного члена екіпажу, пошуки ускладнювалися завалами на судні.

Рятувальники продовжують пошуки шести осіб, серед яких британський технологічний магнат Майк Лінч. Група людей перебувала на яхті Bayesian, яка затонула під час шторму в районі Палермо.

Пише УНН з посиланням на DPA, Euronews та Radio Slobodna Evropa.

Деталі

У вівторок, 20 серпня, фахівці-дайвери продовжили досліджувати місце аварії вітрильника Bayesian, який затонув напередодні біля берегів Сицилії під час раптового шторму. Напередодні вдалося витягти тіло одного з членів екіпажу, кухаря Рікардо Томаса. Однак тоді рятувальним службам, які прибули з Риму, Сассарі та Кальярі, було важко просунутися далі через завали з меблів, що заважали проходу.

Тіла зниклих безвісти можуть перебувати всередині судна. Серед них британський магнат і власник яхти Майк Лінч, його 18-річна дочка, голова ради директорів Morgan Stanley International Джонатан Блумер із дружиною, а також адвокат Лінча Кріс Морвілло з дружиною, пише Euronews.

Довідка

Британський технологічний магнат Майк Лінч і його 18-річна донька Ганна також зникли безвісти внаслідок аварії.

Яхта "Байєсіанець", 56-метрова яхта під британським прапором, затонула в ніч із неділі на понеділок біля узбережжя Портічелло, прибережного міста приблизно за 15 кілометрів на схід від Палермо. На борту яхти перебували дванадцять пасажирів і десять членів екіпажу - переважно британці.

Цікаві факти повідомляє інформаційне агентство dpa:

Діловий партнер британського технологічного магната Майка Лінча, який зник під час затоплення розкішної яхти біля берегів Сицилії, помер на вихідних. У червні обох було виправдано у справі про шахрайство, пов'язане з продажем компанії Лінча Autonomy американській компанії Hewlett Packard за 11 мільярдів доларів. Обвинувачений Лінча у цій справі, Стівен Чемберлен, помер після того, як його збила машина в Стретемі, Кембриджшир, під час пробіжки в суботу.

Розкішна яхта затонула біля берегів Флориди, двох людей врятували28.05.24, 09:31

Ігор Тележніков

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    Міноборони закупило 350 тисяч дронів на 30 млрд грн у 2024 році

     • 12936 переглядiв

    ЦАХАЛ знайшов тіла 6 ізраїльських заручників на півдні Гази

     • 10231 переглядiв