konkurent-google-v-openai-testuiut-poshukovyku-searchgpt-na-osnovi-shtuchnoho-intelektu

Конкурент Google: в OpenAI тестують пошуковику SearchGPT на основі штучного інтелекту

 • 12118 переглядiв

OpenAI розробляє SearchGPT - пошуковик, що поєднує ШІ та інформацію з інтернету. Планується інтеграція з ChatGPT для швидких відповідей з чіткими посиланнями на джерела.

Американська компанія OpenAI тестує пошуковик SearchGPT, який поєднуватиме моделі штучного інтелекту та інформацію з інтернету. Розробку планують інтегрувати з ChatGPT. Про це пише УНН з посиланням на сайт компанії.

Деталі

Ми тестуємо SearchGPT, прототип нових функцій пошуку, створених для поєднання потужності наших моделей ШІ з інформацією з інтернету, щоб надавати вам швидкі та своєчасні відповіді з чітких і релевантних джерел. Ми запускаємо для невеликої групи користувачів і видавців, щоб отримати відгуки

- кажуть в OpenAI.

У компанії зауважили, що хоча цей прототип є тимчасовим, в майбутньому планують інтегрувати найкращі з цих функцій безпосередньо в ChatGPT.

Щоб отримати відповіді в інтернеті, потрібно багато зусиль, часто вимагаючи кількох спроб, щоб отримати відповідні результати. Ми віримо, що завдяки розширенню розмовних можливостей наших моделей за допомогою інформації в Інтернеті в режимі реального часу пошук того, що ви шукаєте, може бути швидшим і легшим

- йдеться у повідомленні.

Очікується, що SearchGPT швидко й безпосередньо відповідатиме  запитання, надаючи актуальну інформацію з Інтернету, надаючи чіткі посилання на відповідні джерела.

Google, OpenAI та інші створюють коаліцію за безпечний ШІ19.07.24, 08:24

Доповнення

В OpenAI, підкреслюють, що користувачі зможуть ставити додаткові запитання, як у розмові з особою, створюючи спільний контекст для кожного запиту.

Пошук штучного інтелекту стане одним із ключових способів навігації в інтернеті, і сьогодні надзвичайно важливо, щоб ця технологія була побудована таким чином, щоб цінувати, поважати та захищати журналістику та видавців. Ми з нетерпінням чекаємо на співпрацю з OpenAI у цьому процесі та створимо новий спосіб для читачів відкрити для себе Атлантику

- наголосив генеральний директор The Atlantic Ніколас Томпсон.

Зазначається, що SearchGPT розроблено, щоб допомогти користувачам зв’язатися з видавцями, чітко цитуючи їх і посилаючись на них під час пошуку.

Усі відповіді мають чітке, вбудоване, назване джерело та посилання, щоб користувачі знали, звідки надходить інформація, і могли швидко отримати ще більше результатів на бічній панелі з посиланнями на джерела.

Нагадаємо

OpenAI представила GPT-4o Mini - доступнішу версію GPT-4 для розробників. Модель підтримує текст і зображення, а в майбутньому оброблятиме відео та аудіо, замінюючи GPT-3.5 у ChatGPT.

Володимир Омельченко

Новини Світу

Популярні

Новини по темі

Мінфін зменшив прогноз зростання економіки з 4,6% до 3,5%

 • 29268 переглядiв