ukenru
kitay-vpershe-z-lipnya-ne-fiksuye-novi-mistsevi-vipadki-covid-19

Китай вперше з липня не фіксує нові місцеві випадки COVID-19

 • 17921 переглядiв

КИЇВ. 23 серпня. УНН. Влада охорони здоров'я Китаю повідомила, що вперше з липня не було зафіксовано нових локально переданих випадків COVID -19. Про це повідомляє УНН з посиланням на Reuters.

Деталі

Останній спалах був зумовлений переважно інфекціями, вперше виявленими серед кількох працівників аеропортів у східному місті Нанкін 20 липня. З тих пір було підтверджено інфікування понад 1200 людей у ​​Китаї.

Спалах спонукав місцеву владу у всій країні запровадити жорсткі протиепідемічні заходи, включаючи масове тестування мільйонів людей для виявлення та ізоляції носіїв, а також лікування інфікованих.

Ніхто не загинув під час нинішньої спалаху, який зосереджений переважно на містах Нанкін та Янчжоу в провінції Цзянсу, неподалік від фінансового центру Шанхаю.

По всьому Китаю нові місцеві випадки минулого тижня впали до одноцифрових знаків після свого піку на початку серпня. З тих пір у Шанхаї не повідомляється про нові місцеві інфекції.

Нагадаємо

Китай частково закрив третій за завантаженістю порт у світі через коронавірус. Деякі міста посилили обмеження, скоротили польоти і збільшили тестування, щоб впоратися зі спалахом, викликаним варіантом “Delta”.

Українські Національні Новини

Новини Світу