ukenru
khokeyisti-dzheneralz-minimalno-postupilisya-krivbasu

Хокеїсти "Дженералз" мінімально поступилися "Кривбасу"

 • 6825 переглядiв

КИЇВ. 17 листопада. УНН. В рамках 20 туру регулярного чемпіонату Української хокейної ліги київський "Дженералз" приймали на льоду Арени "Термінал" криворізький "Кривбас", повідомляє УНН з посиланням на сайт "генералів".

Перед очним поєдинком у складі "генералів" сталася серйозна втрата - матч-штраф відбував лідер атак Богдан Саков.
Перший період вийшов досить рівним по грі, але завдяки вдалим індивідуальним діям нападників гостей з Кривого Рогу, вони вийшли вперед - шайбу в ворота киян відправив Сергій Черненко.

У другому періоді "генерали" активно проводили свої атаки, проте удача знову посміхнулася підопічним Олександра Куликова. На цей раз шайбу закинув Валентин Алексюк.

Третій період пройшов в рівній боротьбі. Завдяки вдалій реалізації більшості, "Дженералз" скоротили відставання в рахунку, що додало нервозності в кінцівці поєдинку. Однак підсумковий рахунок на табло залишився на користь гостей з Кривого Рогу. При рівній боротьбі і з великою кількістю цікавих моментів біля обох воріт, перемогу за рахунок індивідуальної майстерності окремих виконавців здобув "Кривбас".

Нагадаємо, що "Дженералз" після 17 зіграних баталії мають 24 очки і посідають 4 місце, "Кривбас" із 40 пунктами на 3-й сходинці.

Як повідомляв УНН, ХК "Кременчук" обіграв гравців "Донбасу" та очолив УХЛ.

Українські Національні Новини

Спорт