khk-toronto-stav-ostannim-uchasnikom-rozigrashu-kubku-stenli

ХК "Торонто" став останнім учасником розіграшу Кубку Стенлі

 • 8499 переглядiв

КИЇВ. 9 квітня. УНН. "Торонто Мейпл Ліфс" став останнім учасником плей-оф НХЛ, перегравши в драматичній кінцівці на власному льоду "Піттсбург Пінгвінс", інформує УНН з посиланням на сайт турніру.

Зустріч складалася для "Торонто" непросто. "Піттсбург" двічі вів у рахунку, в тому числі по ходу третього періоду, коли Джейк Гардінер коником випадково переправив шайбу у свої ворота.

Ситуація ускладнювалася травмою воротаря Фредеріка Андерсена, заміненого на Кертіса Макелінні на початку другої 20-хвилинки. Але за 5:30 до кінця третього періоду Каспер Капанен зрівняв рахунок, забивши свій перший гол в НХЛ, незабаром Браун з передачі Гардінера вивів "Торонто" вперед, а за чотири секунди до фінальної сирени Остоно Меттьюз поставив крапку, забивши в порожні ворота свій 40-й гол в сезоні.

"Я гордий і щасливий за хлопців, вони виконали чудову роботу. Я говорив тренерам на початку сезону, що якщо ми і вийдемо в плей-оф, то зробимо це в 82-му матчі. Але нам вдалося випередити графік на один",- сказав тренер "Ліфс" Майк Бебкок.

Зауважимо, що "Торонто" залишилося провести один матч в "регулярці" - з "Коламбусом". Якщо "Ліфс" вдасться набрати одне очко, вони займуть третє місце в Атлантичному дивізіоні і в першому раунді Кубка Стенлі зіграють з "Оттавою". В іншому випадку їх суперником стане "Вашингтон".

Як повідомляв УНН, "Оттава" стала передостаннім учасником розіграшу Кубка Стенлі.

Українські Національні Новини

Спорт

    Популярні

    Новини по темі

    Українець І.Зотько приніс нічию дублю ФК "Валенсія"

     • 9617 переглядiв