ukenru
kharkivskiy-terorist-pro-napad-na-poshtu-tse-stalos-spontanno

Харківський терорист про напад на пошту: це сталось спонтанно

 • 11615 переглядiв

КИЇВ. 31 грудня. УНН. Харківський терорист Володимир Безух заявив, що рішення напасти на пошту і взяти заручників у нього з'явилось спонтанно і вважає, що немає необхідності тримати його під вартою. Про це він заявив сьогодні в харківському суді, який обирає йому запобіжний захід, передає УНН.

“Ризиків (втечі — ред.) ніяких немає. Я вважаю, що це (напад) спонтанно сталось. Я зараз більше необхідний дома матері — у неї гепатит, вона вмирає, боюся я її не побачу”, — сказав Безух.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Харківському терористу пропонували обміняти заручників на високопосадовця-поліцейського

Варто зазначити, що сторона обвинувачення просить суд обрати обвинуваченому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поліція встановила особу зловмисника, який захопив відділення "Укрпошти" у Харкові

Як зазначив прокурор, Безух також є підозрюваним в іншому кримінальному провадженні, відкритому за ознаками злочину, передбаченого ст. 309 і 310.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Харківський терорист балотувався у мери, а ще "пророкував" майбутнє

Повідомлення про те, що у відділення “Укрпошти”, розташованому на вулиці Шевченка, увійшов чоловік в масці з метою пограбування, надійшло в поліцію 30 грудня близько 14.40.

Спочатку із захопленої “Укрпошти” у Харкові визволили 5 заручників, серед них — двоє дітей, потім ще 4. Злочинця затримано. Постраждалих немає.

Українські Національні Новини

Суспільство