ukenru
kharkiv-vidnovliuie-vodo-ta-teplopostachannia-pislia-rosiiskoi-ataky-na-enerhosystemu

Харків відновлює водо- та теплопостачання після російської атаки на енергосистему

 • 76731 переглядiв

У Харкові тривають роботи з відновлення водопостачання, опалення та електропостачання після російської атаки на енергосистему. Вже досягнуто певного прогресу в частковому відновленні цих послуг.

У Харкові триває боротьба з наслідками ворожої атаки на енергосистему. Наразі частково відновлено водопостачання та тепло. Про це повідомляє міський голова Харкова Ігор Терехов, передає УНН.

Деталі

У Харкові продовжується боротьба з наслідками масштабної атаки на енергосистему, яку здійснили російські збройні сили.

Другу добу відповідні структури намагаються відновити електропостачання в місті. Проте, успішність цього процесу залежить від численних факторів, серед яких технічні можливості, логістика та виробничі можливості.

За інформацією, вчора вдалося частково відновити постачання холодної води до житлових будинків міста. Наразі всі райони забезпечені водопостачанням. Також третина мешканців отримала тепло, а гарячою водою користується трохи менше половини населення. Відтак, процес відновлення продовжується

Нагадаємо

У місті також діють "пункти незламності", де кожен мешканець може отримати допомогу: підзарядити свій телефон та зігрітися.

За два дні роботи цих пунктів, їх вже відвідали до 30 тисяч людей.