kandydaty-u-vitseprezydenty-ssha-pohodylys-provesty-debaty-u-zhovtni

Кандидати у віцепрезиденти США погодились провести дебати у жовтні

 • 13592 переглядiв

Кандидати у віцепрезиденти від Республіканської та Демократичної партій погодились на дебати на CBS News 1 жовтня. Венс також закликав Волза взяти участь у дебатах на CNN у вересні.

Кандидатами у віцепрезиденти від Республіканської та Демократичної партії, Джей Ді Венс і Тім Волз, погодились узяти участь у дебатах на телеканалі CBS News 1 жовтня. Про це пише УНН з посиланням на заяву телеканалу.

Деталі

Канал організовує віце-президентські дебати Нью-Йорку. Напередодні у CBS News запропонували кандидатам чотири можливі дати: 17 вересня, 24 вересня, 1 жовтня та 8 жовтня.

Невдовзі Волз погодився на дату 1 жовтня.  Трохи згодом і його опонент написав у соцмережах, що він готовий до дебатів 1 жовтня. Республіканець також закликав візаві від Демократичної партії взяти участь у дебатах на CNN у вересні. 

Американський народ заслуговує на якомога більше дебатів, саме тому Трамп уже викликав Камалу на три з них. Я приймаю не тільки дебати на CBS 1 жовтня, а й дебати на CNN 18 вересня. З нетерпінням чекаю на зустріч з вами на обох

заявив Венс.

Нагадаємо

Дональд Трамп хоче провести додаткові дебати з Камалою Гарріс 4 і 25 вересня на Fox та NBC. Штаб Гарріс відкритий до обговорення, але наполягає на участі Трампа в дебатах 10 вересня на ABC.

Популярні

Новини по темі