kamyshyn-ukraina-shukaie-stabilni-postavky-vybukhivky-ta-porokhu-dlia-oboronpromu

Камишин: Україна шукає стабільні поставки вибухівки та пороху для оборонпрому

 • 22019 переглядiв

Міністр Камишин презентував послам досягнення оборонної промисловості України. Особлива увага приділяється налагодженню поставок вибухівки та пороху, які в дефіциті у світі.

Під час презентації послам України досягнень оборонної промисловості в контексті міжнародного співробітництва особливу увагу приділили налагодженню стабільних поставок вибухівки та пороху, повідомив міністр з питань стратегічних галузей промисловості Олександр Камишин у понеділок, передає УНН.

Деталі

"Окремий наголос - на ініціативі ZBROYARI: Manufacturing Freedom, а також на налагодженні стабільних постачань критичних компонентів, таких як вибухівка і пороху. Ці матеріали в дефіциті по всьому світу, і ми дуже розраховуємо на підтримку дипкорпусу в питанні їхнього пошуку та контактування", - написав він у Телеграм.

Також Камишин повідомив про запуск відкритого сайту Альянсу оборонних індустрій DFNC Alliance.

"Уже 96 компаній із 24 країн долучилися до започаткованого Президентом на минулорічному Форумі оборонних індустрій DFNC Альянсу", - наголосив міністр.

Камишин повідомив, що на сайті можна ознайомитися з повним списком учасників Альянсу, а також слідкувати за новинами екосистеми DFNC - двосторонніми конференціями, щорічними форумами та іншими заходами для учасників і партнерів Альянсу.

Зеленський обговорив економічні питання з бізнесом Дніпровщини20.08.24, 00:50

Лілія Подоляк

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    На Хмельниччині чути вибухи, ЗСУ попереджали про ворожі дрони

     • 18743 переглядiв

    Росіяни завдали по Сумщині 256 ударів, поранено четверо людей

     • 31807 переглядiв

    На Київщині працюють сили ППО, чути вибухи

     • 34886 переглядiв