ukenru
kabmin-pidvischiv-odnorazovu-dopomogu-u-razi-smerti-viyskovikh

Кабмін підвищив одноразову допомогу у разі смерті військових

 • 9725 переглядiв

КИЇВ. 15 листопада. УНН. Кабінет міністрів України схвалив постанову про збільшення одноразової грошової допомоги у разі загибелі, інвалідності або часткової втрати працездатності військовослужбовців, військовозобов’язаних і резервістів, передає УНН з посиланням на повідомлення прес-служби Мінсоцполітики.

За інформацією міністерства, ця постанова врегульовує виплату одноразової грошової допомоги шляхом узгодження норм Порядку призначення і виплати одноразової грошової допомоги у разі загибелі (смерті), інвалідності або часткової втрати працездатності без встановлення інвалідності військовослужбовців, військовозобов’язаних та резервістів, які призвані на навчальні (або перевірочні) та спеціальні збори чи для проходження служби у військовому резерві.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Оклад військових з нового року зросте у 4,5 рази

Нагадаємо, Кабінет міністрів України схвалив постанову, якою унормував Порядок призначення та виплати державної допомоги дітям, зокрема, передбачено одноразову виплату при народженні дитини наступного дня після подачі заяви в електронній формі з використанням цифрового підпису.

Українські Національні Новини

Суспільство