ukenru
k-ronaldu-vidznachiv-oboronu-yuventusa

К.Роналду відзначив оборону "Ювентуса"

 • 10596 переглядiв

КИЇВ. 1 червня. УНН. Зірковий бомбардир іспанського "Реалу" Кріштіану Роналду поділився думками з приводу майбутнього суперника команди по фіналу Ліги чемпіонів – "Ювентусом", інформує УНН з посиланням на сайт УЄФА.

"Ювентус" не випадково зіграє в фіналі Ліги чемпіонів. Це безперечно дуже серйозний суперник. Знаємо, що матч буде надзвичайно важким, а шанси в фіналах завжди 50 на 50. Вони використовують щільну опіку, вважають за краще грати поруч з суперником - так само, як це робить "Атлетіко". Звичайно, у "Ювентуса" чудова оборона, але, які б гарні не були захисники, в будь-який обороні завжди можна знайти слабке місце. Ми повинні знайти ці слабкі сторони, скористатися простором, яке дасть нам суперник, і забити завдяки цьому", - наголосив португалець.

На думку нападника майбутнє протистояння буде схожим для "галактікос" із вирішальними поєдинками минулих розіграшів Ліги чемпіонів проти "Атлетіко".

"Цей матч буде дуже схожий на два наших останніх фіналу з "Атлетіко". Обидві команди спробують використати помилки суперника. Хто менше буде помилятися, той, ймовірно, і переможе. Сподіваюся, саме "Реал" допустить менше помилок", - підсумував представник "Реалу".

Нагадаємо, півзахисник "Ювентуса" Міралем П'яніч заявляв, що результат фіналу ЛЧ вирішать дрібні деталі. 

Українські Національні Новини

Спорт